ОУ Димитър Талев

Featured Video Play Icon
Абитуриенти от ФЕГ – 2015
юни 2, 2016
Featured Video Play Icon
СОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Пловдив Абитуриентски бал на випуск 2014
юни 4, 2016
Show all

ОУ Димитър Талев

Рекламен видеоклип на ОУ Димитър Талев – град Пловдив.

Видеооператор: Георги Семов

Монтаж: Георги Семов